Sample Sidebar Module

Ολοι οι ηλεκτρικοι λαμπτήρες led φθορίου αλογόνου 

Λαμπτήρες

Φωτιστικά

Ηλεκτρολογικό υλικό

Ηλεκ/κές συσκευές

Χριστουγεννιάτικος φωτισμός

Sample Sidebar Module

Η εταιρεία mlighting είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας DURALAMP SPA της TARGETTI GROUP. Εκτός από τους λαμπτήρες (Led, φθορίου, πυρακτώσεως)  η εταιρεία θέλοντας να επεκτείνει τις δραστηριότητες της εμπορεύεται και άλλα είδη ηλεκτρολογικού υλικού όπως διακόπτες , ασφάλειες ,επαγγελματικά φωτιστικά ,ανεμιστήρες και χριστουγεννιάτικα φωτάκια.

Εταιρία
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η εταιρεία ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1993 με κύριο αντικείμενο την εμπορία λαμπτήρων.

Με έδρα την Αττική διευρύνει καθημερινά το πελατολόγιο της σε όλη την Ελλάδα.

Στην σχεδόν 25ετη λειτουργία της έχει πάντα σαν στόχο την διαρκή ενημέρωση για κάθε νέα τεχνολογία που αναπτύσσεται στο αντικείμενο της και την άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου της με σεβασμό στο πελάτη και στο περιβάλλον.

Συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες λαμπτήρων της εγχώριας αγοράς και είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας DURALAMP SPA της TARGETTI GROUP.

Εκτός από τους λαμπτήρες, η εταιρεία θέλοντας να επεκτείνει τις δραστηριότητες της εμπορεύεται και άλλα είδη ηλεκτρολογικού υλικού όπως διακόπτες , ασφάλειες ,επαγγελματικά φωτιστικά ,ανεμιστήρες και χριστουγεννιάτικα φωτάκια.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Τηλ.: 210 8822209(6 γραμμές )

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.